Produkty pro pekařská výroba na zakázku (1438)

stroj na rýžový koláč (pekárenský stroj, cukrářský stroj) - Výrobce z Koreje

stroj na rýžový koláč (pekárenský stroj, cukrářský stroj) - Výrobce z Koreje

Náš SYP stroj na rýžové koláče (pekařský stroj, stroj na sladkosti) je navržen tak, aby mohl vyrábět praskající zrníčkové občerstvení / chipsy / sušenky / koláče s použitím 100% přírodních zrn. V současnosti mechanická zařízení nejsou schopna trvale zvládat vysoký tlak a produkují nerovnoměrné výrobky. Jejich části, jako jsou řetězy a motory, se snadno opotřebovávají a způsobují časté poruchy. Náš stroj na rýžové koláče "SYP" tyto nedostatky odstranil a používá hydrauliku k výrobě jednotných produktů a výrazně zvýšil svou odolnost. Kromě toho jsou k dispozici různé formy v různých velikostech a tvarech, aby vyhovovaly potřebám zákazníků. Malé zařízení může být vyráběno pro místní obchody a větší zařízení může být také vyráběno pro továrny. Pro více informací nás prosím kontaktujte !! Děkujeme vám
PLATINUM Spirálové Míchače s Odnímatelnou Mísou - Pekárenské Míchače

PLATINUM Spirálové Míchače s Odnímatelnou Mísou - Pekárenské Míchače

SPIRÁLNÍ MÍCHAČE S ODEJMATELNOU MÍSOU Platinium Kapacita nalévání 75L Kapacita mouky 125kg Kapacita těsta 200kg Elektronické ovládání Automatická změna rychlosti *Více opti Reference: AF00A4A0060 Značka: Bertrand
Rolovaný Baklava (2,5 lbs) - Dezert Lezza

Rolovaný Baklava (2,5 lbs) - Dezert Lezza

Rolované tenké vrstvy těsta s lahodnou chutí pistácie SKU: 600505 we: 2,5 lbs / 1250 gr st: 5 Dní
Automatizovaná výrobní linka na hamburgerové a sendvičové housky

Automatizovaná výrobní linka na hamburgerové a sendvičové housky

Linka na výrobu hamburgerových, sendvičových, bagetových a toastových chlebů - Automatická linka na výrobu hamburgerových, sendvičových, bagetových a toastových chlebů. Maximální výrobní kapacita je 11.000 ks/h. OBECNÉ CHARAKTERISTIKY Nastavení se provádí snadno z dotykového displeje řízeného PLC. Mechanická nastavení jsou jednoduchá, snadno použitelná a naučitelná. Uložením informací pouze jednou do paměti (recepty) mohou být používány nepřetržitě. Každodenní údržba je snadná. Zvlášť snadné je odstraňování, instalace a výměna pásů a pracovních dílů. Rychlosti pásů mohou být nastaveny na požadovanou úroveň. Elektrické a elektronické poruchy, které mohou nastat, jsou zobrazeny na displeji PLC s obrázky a textem. V případě poruchy může být jakýkoli typ zásahu proveden s dálkovým přístupem k programu PLC. (Volitelné). Hmotnostní rozmezí se pohybuje od 30 g do 250 g. S pozdravem.
Třípatrová kroužková trubková pec se 6 vývody 62 - 124 x 165

Třípatrová kroužková trubková pec se 6 vývody 62 - 124 x 165

FOKUS LFKR-320 - Počet pater: 3 - Počet dveří: 2 dveře o šířce 620 mm každá - Externí rozměry (D x Š x V): 1800 x 2960 x 2300 mm Rozměry komor (D x Š): 1240 x 1650 mm Plocha pro vaření: 6,15 m² Tepelný výkon: 42 000 Kcal/h 49 kW 168 000 Btu/h Elektrický výkon: 1,5 kW Hmotnost: 3000 kg Maximální teplota vaření: 300 °C Topení: trubky s párou průměr 27 mm s příčnou trubkou průměr 27 mm, kovová konstrukce s cylindrickým ohništěm z žáruvzdorné oceli AISI 309S (bez zděných částí) Digitální ovládací panel s 99 programy, umístitelný vlevo nebo vpravo během instalace Vnější obložení: nerezová ocel Vařicí desky: směs štěrku a žáruvzdorného cementu s kovovým vyztužením Pára: vybaveno nezávislými zařízeními na páru umístěnými pod komorami a odvodními kanály páry Dveře: dveře s křídlovým otvíráním *** Fotografie je pouze orientační, prosím, odkazujte se na technický list modelu ***
IBM 50 Spirálový Míchač - Pekárna Cukrárna

IBM 50 Spirálový Míchač - Pekárna Cukrárna

42 kg hnětač Pevná hlava a mísa S jednofázovým motorem Standardní časovač Standardní kola Motor dostupný s frekvencí 60Hz
DÁVKOVAČ TĚSTA - DA - Pro výrobu muffinů, koláčů, flanů, předvařených pokrmů, dezertů atd.

DÁVKOVAČ TĚSTA - DA - Pro výrobu muffinů, koláčů, flanů, předvařených pokrmů, dezertů atd.

•Dispensátor pro přípravu s tekutým, měkkým nebo poloměkkým těstem. •Pro střední a velké produkce, 170-230 plechů/hodinu, přibližně. •Úplně automatický: posun plechů, umístění pro plnění a výstup plechů. •Objemové dávkování produktu je přesné a zaručuje stejnou dávku ve všech dávkovacích tryskách. •Různé prvky dávkovače lze přizpůsobit: počet trysek, šířka plechu, vyhřívaná nádrž, dopravník atd., aby se přizpůsobily vlastnostem produktu, který se má dávkovat. CO VYROBIT: muffiny, piškoty, sobaos, koláče, mantecadas, cocas, panqués, majonéza, mramorový piškot, jogurt, pudink, mousse, omáčky, koktejly, krémy, produkty bez pevných částic.
Laserové řezání

Laserové řezání

Služba laserového řezání. Max. rozměry plechu: X – 12 000 mm; Y – 2 500 mm; zdvih řezací hlavy - Z – 170 mm; max. hmotnost plechu - 3 550 kg. Tloušťka: uhlíková ocel až 25 mm; nerezová ocel až 25 mm; hliník až 15 mm. Služba plazmového řezání. Max. rozměry plechu: X – 12 000 mm; Y – 2 000 mm. Tloušťka: uhlíková ocel až 125 mm; nerezová ocel až 50 mm.
Zařízení Po Vaření

Zařízení Po Vaření

Jednotka na rozprašování oleje vytváří olejovou mlhu nad a pod produktem, takže olej přichází do kontaktu s celým povrchem produktu. Zvedání se provádí pomocí poháněných nebulizačních disků umístěných na horních a dolních stranách dopravníku. Nadbytečný olej je zachycován speciálním okruhem. Kondenzovaný olej je filtrován a znovu používán. Hlavní konstrukce, kryty a bezpečnostní zařízení jsou vyrobeny z nerezové oceli. Dopravník je z nerezové oceli a snadno vyměnitelný. Elektromechanický ovládací panel na palubě. Na výstupu z pece jsou možné různé typy chladicích pásů. V délkách, výškách, zakřivení... vše závisí na dostupném prostoru. Na výstupu z pece po chlazení je možné umístit stohovač, který uspořádá sušenky do řad a na pole, aby usnadnil jejich sběr operátory nebo automatické zásobování jiných strojů.
Pečicí podložka - 400x600 mm

Pečicí podložka - 400x600 mm

Toile Pâtissière - Teflonová pečící podložka. S silikonovým skleněným vláknem. Multifunkční: odnímatelná pracovní plocha a pečící podložka. Ideální pro všechny vaše přípravy (sušenky, cookies, éclairs, větrníky, ale také pro vaše slané pokrmy, jednohubky, listové těsto...) Ekonomická, tato opakovaně použitelná podložka vám ušetří používání papírových pečících listů! Velikost: 400x600mm
Plechy na pečení a pečicí rámy

Plechy na pečení a pečicí rámy

Verze v: modrá lesk Hliník AlMg3 Aluminizovaný ocelový plech Nerezová ocel 1.4301 Můžeme pro vás vyrobit naše ohnuté plechy v jakýchkoli speciálních rozměrech. Úprava okraje podle vašich přání. Také v hliníku 2 mm. Plechy, rámy, mříže modely: Plechy na pečení bez okrajů Plech na pečení se 3 nebo 4 stranami Pečicí rám pevný nebo nastavitelný Plechy řezané s upevňovacím profilem Rám Cut Pečicí plech Vorsetzer Zpětné a skládací police Počítadlo plechů s embosováním Protiplechy z nerezové oceli Kvalita pro náročné pro reprezentativní prezentaci vašich produktů Transport a stohování plechů se speciálními extra širokými rohy Bun Shooter Dlouhý nebo na šířku Speciální rukojeť tvarovaná z jednoho kusu
Konvekční Trouba na 14 Plechů - Konvekční Trouba

Konvekční Trouba na 14 Plechů - Konvekční Trouba

14 PLECHOVÝ KONVEKČNÍ TROUBY - MÁME ELEKTRICKÉ I PLYNOVÉ MOŽNOSTI. JE VHODNÝ PRO VŠECHNY TYPU PEČENÍ PEČIVA
Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-ROLL 800 Plus má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky. Obsahuje předlaminační válec. Po krájení jsou kusy odděleny prostřednictvím různých variabilních bayů a automaticky vykládány, což zajišťuje dokonalé uložení: tác po tácu. Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů. Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím. Rozměry tácu nebo desky: max. 500-800 mm. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Rotující Trouby

Rotující Trouby

Pec speciálně navržená pro pekárny, které chtějí produktivitu, kvalitní výrobky, homogenní pečicí charakteristiky a úsporu energie. Aby byla zajištěna dlouhá životnost, je spalovací komora pece vyrobena z nerezové oceli. Vzduchové kanály jsou nastavitelné a nacházejí se uvnitř pečicí komory. Horký vzduch se tak dostává rovnoměrně na všechny povrchy a zajišťuje rovnoměrné pečení, bez ohledu na to, zda je plech nahoře nebo dole, vpravo nebo vlevo. Požadované množství páry je vždy připraveno díky nově navrženému výkonnému generátoru páry. K dispozici jsou elektrické, plynové, naftové nebo dřevem poháněné systémy pro vytápění. Silný izolační materiál kolem pece a pozorovací okno s dvojitým sklem snižují ztráty tepla a zajišťují rovnoměrnou distribuci tepla v pečicí komoře. Úroveň teploty v pečicí komoře je automaticky řízena elektronickým systémem a úroveň tepla je vždy udržována na standardní hodnotě. Homogenní pečení je tak zaručeno. Dosáhnout pečicí teploty je velmi rychlé, což šetří energii a čas.
PECE PRO PASTISERIE - SURA-SD Dávkovací Deska

PECE PRO PASTISERIE - SURA-SD Dávkovací Deska

Vkladače (extrudery) jsou vyráběny na míru podle potřeb zákazníka a parametrů pece. Všechny projekty jsou koordinovány se zákazníkem a výrobci pecí. Rám stroje je vyráběn v následujících typech: • Rám ve tvaru U; • Rám střední sekce; • Rám namontovaný v napínací stanici pece. Mechanismy a jednotky strojů jsou speciálně navrženy s ohledem na zvýšenou provozní teplotu a nepřetržitý provoz zařízení po celý den. (pro výrobu různých typů sušenek, perníčků atd.)
Panforte di Siena I.G.P.

Panforte di Siena I.G.P.

Panforte Margherita byl poprvé připraven v roce 1879 při příležitosti návštěvy královny Margherity v Sieně, aby viděla Palio. Byla to příležitost představit Panforte, který lépe odrážel vývoj chuti a preference spotřebitelů. V roce 2014 se Panforte Margherita stal Panforte di Siena IGP po získání prestižní evropské certifikace. Balení 450 g kód 132 350 g kód 133 250 g kód 134 100 g kód 135 Panforte na váhu 5 000 g kód 111 3 000 g kód 112 Ruční výroba 750 g kód 114 500 g kód 115 250 g kód 116
Vibrační stůl

Vibrační stůl

Vibrační stůl je stroj, který umožňuje odstraňovat bubliny z vašich těst nebo zpevňuje špičky vašich sušenek. Není již nutné bouchat plechy do dlaní: úspora času a energie, optimalizace vaší výrobní linky.
Velkoobchod s medem pro profesionály

Velkoobchod s medem pro profesionály

POCQUET APICULTURE také nabízí možnost velkoobchodního prodeje medu pro profesionály. Ať už jste restauratér, hotelier nebo obchodník, nabízíme vám zvýhodněné ceny na naše medové produkty. Náš med je ideální pro začlenění do vašich receptů, koktejlů nebo pro nabídku vašim zákazníkům. Výběrem našeho medu ve velkém zaručujete svému zařízení kvalitní produkty, a zároveň podporujete místní a udržitelnou výrobu. Zavazujeme se poskytovat personalizované služby pro každého profesionála. Neváhejte nás kontaktovat pro získání cenové nabídky přizpůsobené vašim potřebám. Náš tým je tu, aby vám poradil a pomohl vybrat nejlepší možnosti pro vaši firmu. Připojte se k naší síti partnerů a objevte výhody spolupráce s POCQUET APICULTURE.
Sucre rafiné crystal

Sucre rafiné crystal

Náš katalog také obsahuje bílý rafinovaný cukr 1 kg a 25 kg pro profesionály v cukrářství velmi dobré kvality.
Pevné Kartonové Balení

Pevné Kartonové Balení

Pevná deska nabízí vynikající ochranu a podporu pro produkty, což ji činí vhodnou pro položky jako jsou potraviny, elektronika, kosmetika a další. Lze na ni snadno tisknout, což umožňuje atraktivní branding a designové možnosti. Obal z pevné desky je ekologický, protože je recyklovatelný a biologicky rozložitelný, což z něj činí udržitelnou volbu. Její síla, univerzálnost a ekologičnost ji činí oblíbenou volbou pro širokou škálu obalových aplikací. Možnosti: - Skillet Cartons - Sleeves - Crash-Lock Base - 2,4 a 6 Corner Trays - Nested Formed Trays - & Mnoho dalších Materiály desek: - GD - GC - Kraft - Aqueous Barriers - PE & PET lined - Metalised - Fluted - & Mnoho dalších Tloušťky materiálu: Min - 200 Micron/Max - 1000 Micron Možnosti tisku: Max počet barev 7 In-Line/Max počet laků 2 In-Line/UV nebo konvenční Velikosti [š x g x v]: Min 400mm x 520mm/Max 750mm x 1050mm Možnosti oken: Konvenční okno patching/Pick and Place Windowing Speciální povrchové úpravy: Foil Blocking/Spot varnishing
Izolace pro dřevem vytápěnou pec

Izolace pro dřevem vytápěnou pec

Mouka vyrobená z drcených pecek oliv, naše „Fleurette Bardon“ (registrovaná ochranná známka), je technologická pomůcka určená k použití v pekárnách pro pečení chleba. Náš produkt má několik vlastností. Bez zápachu Bez chuti Přirozená izolace pro potraviny vystavené vysokým teplotám v peci na dřevo Mouka se aplikuje jako ochranná vrstva mezi plechem na pečení a výrobkem, který se má péct. Tímto způsobem, i při velmi vysoké teplotě, nedochází k zcarbonizování nebo spáleným skvrnám v peci a ani na upečených výrobcích. Naše mouka zmizí během provozu pece. Produkt lze také použít pro pečení pizzy v peci na dřevo. Mouka se prodává v 25kg pytli.
Disky na dorty

Disky na dorty

Kartónové disky s fólií pro podložení dortů. Charakteristiky: Velikosti: K dispozici v různých velikostech Řez: Hladký nebo Vlnkovaný Barvy: Zlato na černém | Bílá na stříbrném Je možné personalizovat s logem cukrárny.
Zakázkové tištěné papírové krabice

Zakázkové tištěné papírové krabice

Dodáváme zakázkové papírové tištěné krabice pro širokou škálu produktů, od oděvů po pekárenské výrobky.
Šunkový vrchol

Šunkový vrchol

Kus à 70g, karton hluboce zmražený v těstě. Složení: listové těsto (bílá mouka (pšenice), voda, rostlinné tuky a oleje nezpevněné (palma, řepka), pšeničný škrob, invertovaný cukrový sirup, jodizovaná kuchyňská sůl, emulgátory (E471, E475), konzervační látky (E200, E202), kyseliny (E270, E330)). Šunka CH 20% (vepřové maso, voda, nitritová solící sůl, kuchyňská sůl s konzervačním prostředkem E250, cukry (glukóza, škrobový cukr), antioxidanty (E331, E301), extrakty koření, zvýrazňovače chuti (E621), aroma). Vejce, strouhanka, sójová mouka, odstředěné mléko, voda, bílé víno, koření, cibule, zvýrazňovače chuti (E621), kuchyňská sůl. Na plechy s pečicím papírem a vložit do předehřáté trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju. Masný výrobek určený k vaření. Vyrobeno ve Švýcarsku ze švýcarského masa.
Pšeničné Klíčky - Nejbohatší Část Pšenice

Pšeničné Klíčky - Nejbohatší Část Pšenice

Tento vysoce kvalitní surovin využíváme k získání zlatého oleje z pšeničných klíčků šetrným způsobem a k stabilizaci pšeničných klíčků a granulí. Naše pšeničné klíčky jsou zvlášť vhodné pro použití v pekárenských výrobcích, cereáliích, čokoládě, cukrovinkách a sportovní výživě.
Barevné Kapky pro Čokoládu Růžové Yerocolors 6g

Barevné Kapky pro Čokoládu Růžové Yerocolors 6g

Barevné kapky pro čokoládu Yerocolors Čistá hmotnost gram: 6 Barva/chuť: Růžová
Objevy - Vytváření Mixů a Premixů

Objevy - Vytváření Mixů a Premixů

Hledáte chléb s originálními chutěmi, který by vyhověl potřebě novosti spotřebitelů? Chcete uvést sezónní chléb, abyste oživili svou nabídku (sváteční produkt na konci roku, letní produkt atd.)? Chcete svým zákazníkům nabídnout bagetu s charakterem, bohatou na chutě?
Žitná mouka T70

Žitná mouka T70

Popis : Mouka z žita T70 je mouka získaná z obilí žita, které se tradičně používá při pečení. Je mírně prosévaná, což jí dodává světle šedou barvu a jemnou texturu. „T70“ označuje obsah popela, který zajišťuje dobrou rovnováhu mezi jemností a výživovou hodnotou. Žito je známé svou mírně sladkou a kyselou chutí, která dodává pečivu a dalším přípravkům charakteristický nádech. Původ : Ukrajina. Balení : papírový pytel o hmotnosti 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletizace : 750-950kg.
Bio Kakao Likér

Bio Kakao Likér

Jedná se o produkt získaný mletím kakaových bobů, které byly předtím oloupány a praženy, bez přidání aditiv. Získaná pasta může být použita k výrobě kakaového másla a kakaového prášku. VÝHODY Kakaová hmota obsahuje antioxidanty a teobromin. POUŽITÍ PRODUKTU Kakaová hmota se používá k výrobě čokolády, kakaového másla a kakaového prášku. MOQ: 20 kg
Toast Bio - Toast Bio Pohoda

Toast Bio - Toast Bio Pohoda

Biscotti Roger jsou hrdé na dědictví, které zdědily po dědečkovi této třetí generace. Bez konzervantů, bez GMO, jejich ingredience pocházející z ekologického zemědělství jsou zárukou kvality. Mouka Bise (T80) dodává tomuto toastu pečenému v otevřeném formě jedinečnou chuť, stejně jako kdysi při první várce od Rogera, pekaře z Aix-en-Provence. Bio Toasty: Složení: Mouka pšenice T65, mouka pšenice T80 (9%), rostlinné tuky (kokos, slunečnice), mouka špaldy, pekařské droždí, cukr, sůl, zpracovávací činidlo mouky: kyselina askorbová. Vyrobeno v dílně, která používá sezam, vejce a mléčné výrobky. Balení: přibližně 52 kusů na sáček Čistá hmotnost: 150 g Nutriční charakteristiky: Průměrná nutriční hodnota na 100 g Energetická hodnota: 1743 KJ, což odpovídá 413 Kcal Tuky: 8.2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 3.7 g Sacharidy: 71.1 g z toho cukry: 1.7 g Vláknina: 5.